PC&Consoles

Battlefront 2 pare foarte interesant

Electronic Arts tot ne amenință cu un Battlefront 2 care să fie măcar la același nivel cu vechiul Battlefront 1, iar ce urmează să anunțe nu arată deocamdată prea rău.

Zilele trecute s-a scurs pe internet primul trailer al lui Battlefront 2, unul ce ne arată un joc mult mai interesant ca prima ofrandă a celor de la DICE și Electronic Arts. Jocul pare să ne promită posibilitatea de-a participa în bătălii care se întind pe mai multe ere, fiind prezent pe acolo chiar și Darth Maul cu Yoda, alături de Rey și Kylo Ren.

Acest trailer ne-a arătat și o mică mostră din poveste, în centrul atenției fiind niște soldați imperiali foarte supărați de faptul că Palpatine este mort, iar acum sunt dornici de răzbunare. Ca o idee de poveste, nu sună ca o idee rea, dar era mai bună cea a lui Heir to the Empire, când împăratul muribund a lăsat comenzi implantate în mintea unui personaj anume pentru a-l omorî pe Luke Skywalker. Important este că pare de parcă vom bubui iarăși un Death Star.

Anunțul oficial ar trebui să aibă loc peste câteva zile. Atunci vom ști mai multe despre gameplay, dată de lansare și restul informațiilor necesare.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button