GamingPC&Consoles

Battlefield V va folosi din plin Ray Tracing pe placile video Nvidia RTX!

Battlefield V se apropie de lansare, si se pare ca va fi unul dintre cele mai aratoase jocuri lansate pe PC anul acesta! EA Games va oferi suport deplin pentru DirectX Ray Tracing, functie prezenta momentan exclusiv pentru placile grafice Nvidia RTX, acesta fiind de fapt si punctul principal de vanzare al acestor placi video.

Dupa ce EA Games a dezvaluit va trebuie sub capota PC-ului pentru a putea rula Battlefield V la detalii maxime, putem observa ca placa video minima recomandata pentru Ray Tracing este RTX 2070. In mod surprinzator, acestia nu recomanda RTX 2080 Ti, care este o placa video extrem de puternica dar care are si un pret pe masura. Asadar ar trebui sa fim fericiti ca RTX 2070  este o placa video ce costa in jur de 3000LEI, un pret acceptabil pentru un gamer adevarat, care vrea sa vada si cele mai rafinate detalii din joc.
Evident ca nu doar placa video este importanta in aceasta combinatie, ci este nevoie si de un procesor potent, iar EA Games recomanda un AMD Ryzen 2700 sau Intel I7-8700 cu un minim 16GB RAM. Noi am avut un super-concurs organizat impreuna cu Nvidia, si am dat ca premiu o placa video RTX 2070, iar castigatorul Marius Istrate urmeaza sa se bucure de super sesiuni de gaming! Sigur, nu pe degeaba. L-am pus la treaba: el trebuie sa ne scrie un review care sa detalieze experienta sa cu noua placa pentru zonait.ro! Felicitari inca odata Marius, si asteptam cu nerabdare review-ul tau!
Mai jos aveti o lista cu jocurile compatibile cu Ray Tracing:
 1. Assetto Corsa Competizione  Kunos Simulazioni/505 Games
 2. Atomic Heart  Mundfish
 3. Battlefield V  EA/DICE
 4. Control  Remedy Entertainment/505 Games
 5. Enlisted   Gaijin Entertainment/Darkflow Software
 6. Justice NetEase
 7. JX3 Kingsoft
 8. MechWarrior 5: Mercenaries Piranha Games
 9. Metro Exodus 4A Games
 10. ProjectDH Nexon’s devCAT Studio
 11. Shadow of the Tomb Raider Square Enix/Eidos-Montréal/Crystal Dynamics/Nixxes

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button