GamingȘtiri IT

Battlefield V nu va avea microtranzacții la lansare

EA DICE a anunțat că Battlefield V nu va include microtranzacții la lansare, însă vor fi adăugate ulterior.

Aparent EA și-a învățat lecția, mai ales după scandalul care s-a iscat cu loot box-urile din Star Wars Battlefront 2, și promite că microtranzacțiile din noul Battlefield vor conține doar obiecte cosmetice.

În ceea ce privește moneda virtuală din joc, Battlefield va avea două tipuri: “Company Coin”, care poate fi câștigată prin misiuni zilnice sau progresia în rang, și “Battlefield currency”, cea care trebuie cumpărată cu bani reali. Cu ajutorul Company coin, vei putea să îți faci upgrade la abilități și să primești arme mai bune.

Bineînțeles, nu putem să nu ne punem câteva semne de întrebare. Deși DICE promite că majoritatea conținutul va putea fi cumpărat cu moneda virtuală pe care o câștigi gratuit, nu avem prea multe detalii despre cât de echilibrat va fi jocul din acest punct de vedere. Aici mă refer și la câte monede câștigi per misiune sau nivel și care este costul unui item în shop. Unde desigur va interveni Battlefield currency și va trebui să îți golești portofelul. Cu toate acestea, DICE insistă că jocul nu va fi pay-to-win și că vei putea cumpăra doar cosmetice.

În plus, a fost dezvăluit și sistemul de progresie care va fi împărțit în 5 ranguri diferite: Career, Class, Weapon, Vehicle și Chapter. Cu cât vei juca mai mult și vei avansa în fiecare dintre aceste subclase, vei putea debloca mai multe arme sau vehicule.

Battlefield V are ca dată de lansare 20 noiembrie pe PC, PS4 și Xbox One. Pe lângă faptul că nu va avea microtranzacții, Battlefield nu va avea nici modul battle royale la lansare, însă sunt planificate pentru primăvara lui 2019.

Sursa

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button