GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Battlefield V a fost anunțat oficial de EA

După multă speculație, EA a anunțat în cele din urmă Battlefield V. Încă nu se știe încă nimic despre următorul shooter al seriei, deși aceasta este prima dată când compania a confirmat numele următorului titlu Battlefield.

O declarație pe site-ul oficial Battlefield a afirmat:

Următorul capitol din seria inovatoare de război creată de studioul DICE al lui EA este Battlefield V.

Declarația continuă pentru a confirma faptul că jocul va fi complet dezvăluit pe data de 23 mai la ora 11 pm (ora României).

Evenimentul dedicat dezvăluirii va fi prezentat de comedianul și prezentatorul TV Trevor Noah. Stream-ul, care va fi găzduit pe YouTube, Twitch și Mixer, va prezenta echipa de dezvoltare care își va împărtăși viziunea sa despre joc. Deocamdată, nu știm pentru ce platforme va fi jocul lansat, sau când mai exact se va întâmpla acest lucru; EA a spus totuși anterior că un joc Battlefield este pregătit pentru lansare în această toamnă.

Titlul „Battlefield V” s-a scurs anterior pe internet din mai multe surse. Aceleași surse au declarat că jocul are acțiunea plasată în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, deși EA nu a confirmat încă acest lucru. Oricare ar fi setting-ul jocului, acesta va putea fi testat în iunie la propriul eveniment al distribuitorului, EA Play.

Dacă EA va reveni la cel de-al Doilea Război Mondial, va fi primul din serie care se va desfășura în acea epocă după o bună perioadă de timp: ultimul joc al cărei acțiune s-a petrecut în timpul acelui conflict a fost Battlefield 1943 din 2009. Ultimul joc Battlefield a fost, desigur, Battlefield 1 din 2016, iar jocul plasat în Primul Război Mondial s-a dovedit a fi foarte popular atât în rândul fanilor cât și a criticilor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button