GamingPC&ConsolesTech&IT

Battlefield 5 primește Battle Royale abia în martie 2019

Când au fost anunțate edițiile de anul acesta ale tradiționalelor FPS-uri militare, o componentă previzibil de rapid îngrămădită în toate a fost un mod de tipul Battle Royale.

Call of Duty are unul acum, iar Battlefield ar trebui să aibă și el unul în luna noiembrie. Ar trebui, dar nu are. Un motiv foarte bun pentru care n-ați putut să testați acest mod în faza de beta test este că această componentă de Battle Royale a lui Battlefield 5 va fi disponibila abia anul viitor.

Și nu anul viitor în ianuarie, ci tocmai în martie. Modul de joc Firestorm va fi inclus în Battlefield 5 abia la primăvară, ca parte din update-ul Trial by Fire, care va fi al treilea mare pachet de conținut al jocului. Spre deosebire de pachetele de conținut de la Battlefield-urile anterioare, cele din ediția actuală vor fi în totalitate gratuite. Nu va trebui să le cumpărați ca DLC, sunt incluse în prețul de bază al jocului.

Totuși, până în luna martie 2019 mai este mult timp de așteptat, și până atunci cine știe ce se poate întâmpla cu genul Battle Royale. Poate popularitatea sa va scădea și va fi înlocuit cu altceva, poate Hero Survival sau cine mai știe ce alt mod de Warcraft 3 vechi de 15 ani mai redescoperă internetul. La urma urmei, DayZ abia anul acesta va fi lansat și lumea nu prea este chiar atât de entuziasmată.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button