Gaming

Battlefield Hardline – Tot ce stim pana acum!

Dupa o serie de scurgeri de informatii pe NeoGaf si Reddit, EA s-au vazut nevoiti sa anunte oficial cel mai nou titlu din seria Battlefield – Hardline. Asa ca ne-am decis sa punem cap la cap toate informatiile disponibile pana acum online, pentru o mai buna intelegere a ceea ce urmeaza sa fie acest nou joc din serie.

Prima referinta a fost un update al Battle Log-ului, un serviciu integrat cu Battlefield, acesta continand numeroase referinte la jocul in cauza, utilizatorii punand cap la cap destul de repede informatia si minand pentru mai multe detalii in sursa Battle Log. Tot de aici s-a putut afla ca urmatorul joc va fi dezvoltat de Visceral Games, un utilizator gasind in Emblem Creator un element grafic numit VisceralSkull, de unde si concluzia ca jocul este dezvoltat de acestia.

„Hey DICE, the emblem creator is now broken, there is 2 missing emblems, one of them is called ‘visceralskull’ and if you click on it and save, it completely breaks the emblem creator. It creates the object but does not load effectively breaking it.”

Jocul este anuntat pentru toate platformele, mai putin cele hand held si Wii U, EA comunicand cu mult timp in urma ca WiiU nu este destul de puternic pentru a face fata motorului FrostByte.

Platforme confirmate pentru Battlefield Hardline Echipe

Doua moduri de joc au mai fost descoperite de catre tinerii iscusiti, intitulate Blood Money si Heist, putand sa concluzionam ca exista un element „hotii si vardistii” in joc, aspect intarit si de factiunile gasite de acestia: Swat si Thieves. Pare in mare acelasi concept ca si Counter Strike sau, pentru veterani, este posibil ca gameplay-ul sa se asemene foarte mult cu Soldier of Fortune: Payback, cel putin in multiplayer. Cine stie, poate combina si ceva din PayDay si avem reteta pentru ceva cu adevarat inedit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Clase Battlefield Hardline

Clasele se pare ca au fost refacute si ele, avand acum patru roluri intr-o echipa, precum in Battlefield 3, existand Operatorul, Mecanicul, Enforcerul si Profesionistul. (Da stim ca suna aiurea in limba materna, dar ce sa faci!). Acesta este un semn bun, Visceral avand un potential imens si demonstrand in trecut ca pot realiza un gameplay si o lume fabuloasa. Un shooter nu credem ca o sa fie prea mare bataie de cap pentru acestia, unde mai adaugam si faptul ca, poate, de aceasta data, un joc Battlefield ar putea avea o poveste decenta.

 

 

Icoane Battlefield Hardline Embleme Battlefield Hardline

Pe langa toata aceasta avalansa de informatii, avem si armele din joc, atasamentele de arme, echipamentul, vehiculele prezente in joc, rang-urile si ribbon-urile pentru actiuni speciale. Printre acestea amintim un MiniGun, cu care cred ca toata lumea este familiara, senzori de miscare presupunem, si camere video pe care le poti lasa in puncte strategice. Aceste gadget-uri pot schimba gameplay-ul dramatic, mai ales pentru camperi, care sunt destul de obisnuiti cu dulcele cantec al cutitului in beregata daca stau prea mult intr-un loc. Un alt lucru demn de mentionat este faptul ca nu putem indentifica niciun fel de vehicul de asalt cu exceptia celor doua blindate, in schimb avem geep-uri, elicoptere si masini de viteza. Cine stie, poate si un mod de curse in joc? NFS in Battlefield? (Wishful thinking).

.

 

Se pare ca cei de la Electronic Arts urmeaza exemplul Activision, transformand seria Battlefield intr-o franciza anuala. Daca este un lucru bun sau rau, ramane sa decideti voi. Noi credem ca nu este cea mai buna mutare, dar EA in acest moment nu mai are niciun shooter activ cu exceptia lui Battlefield, caz in care mutarea logica este Battlefield Hardline. Speram ca intuitia noastra sa nu ne insele si ca noul titlu sa fie o evolutie a jocului. Ramane de vazut pe 9 iunie, in timpul conferintei de presa de la E3 din acest an.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button