PC&Consoles

Battlefield devine serial de televiziune

Din categoria „Voi stiti ca seria asta nu are o poveste sau personaje, nu?”, Battlefield va fi transformat intr-o serie de televiziune.

Bine, ce e drept, de la Battlefield 3 exista o componenta de singleplayer, dar dupa 3 minute de singleplayer incepi sa te intrebi de ce are singleplayer in primul rand.

Electronic Arts a facut un parteneriat cu Paramount Television si cu o companie de productie numita Anonymous Content, care a mai realizat in trecut True Dedective, Mr. Robot si The Revenant. Obiectivul lor este cel de-a produce o serie de televiziune bazat pe seria Battlefield. Momentan nu sunt detalii despre ce va fi vorba sau pe ce canal va fi publicat.

In cuvintele lui Patrick Soderlund, vice presedinte executiv la Electronic Arts:

Battlefield este una dintre cele mai adorate proprietati printre jucatorii nostri. Suntem incantat ca Anonymous Content si Paramount TV vor incerca sa introduca un un nou val de fani lui Battlefield printr-un mediu nou.

Iar de partea celalata, Amy Powell, presedinte a Paramount TV a declarat:

Battlefield al celor de la Electronic Arts are un fir narativ foarte dinamic, cuplat cu o baza loiala de fani, ceea ce ne va permite sa aducem aceasta proprietate foarte interesanta pe micul ecran.

Voi incerca sa traduc cele doua declaratii in Romana din marketingleza:

Fanii lui Battlefield arata ca saci cu semene de $ pentru noi.

Nu sunt alte detalii despre aceasta adaptare a seriei Call of Duty. Dar sper ca pe undeva pe acolo, intr-unul din episoade, in mijlocul unei batalii, un pilot sa coboare dintr-un avion de vanatoare, traga cu un lansator de rachete in avionul care il urmarea, iar apoi sa se intoarca la bordul aeronavei sale. Altfel n-ar fi Battlefield.

Sau, ca intr-unul din episoade, un tanc sa fie dinamitat pana pe acoperisul unei cladiri. Altfel, ar fi Call of Duty.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button