GamingPC&ConsolesTech&IT

Battlefield 5 va avea mâine încă un test alfa

După primul test alfa de luna trecută, am aflat că beta-ul pentru Battlefield 5 va avea loc la începutul lunii septembrie. Înainte de a face acest lucru însă, shooter-ul de război va intra în cel de-al doilea test alfa săptămâna aceasta – mâine, marți, 14 august.

Într-o postare pe blog, EA spune că al doilea test alfa închis derivă „direct” din primul și nu va conține modificări în hărți, moduri, arme sau vehicule. Se va concentra, totuși, pe viteza de progres a jucătorului.

Am făcut câteva schimbări care credem că vor satisface mai bine jucătorii de orice stil de joc și orice nivel de îndemânare, bazându-ne pe cât de repede jucătorii au marcat puncte și cât de repede au avansat în rang în primul Closed Alpha. De asemenea, am făcut îmbunătățiri legate de matchmaking și de rezolvarea problemelor legate de aderarea la echipe. Aspectele gameplay-ului, cum ar fi hărțile, armele și echilibrul vehiculelor, sunt încă testate pentru a ne asigura că meciurile sunt distractive, corecte și recompensează jucătorii pricepuți.

De asemenea, evaluăm noile noastre sisteme, cum ar fi uzura și mișcarea soldaților, pentru a găsi acel punct optim. Din punct de vedere tehnic, evaluăm Battlefield 5 într-un mediu live. Gândiți-vă la stabilitatea serverului, la conectivitatea din backend și la matchmaking.

EA adaugă că, deși acest lucru îi dă dezvoltatorului o altă șansă de a testa jocul într-un cadru live, testul închis alfa este, de asemenea, proiectat să ofere jucătorilor o „experiență reală amuzantă” cu Battlefield 5 înainte de versiunea beta de luna viitoare și lansarea de pe 19 octombrie.

Detalii despre cum să vă alăturați testului închis alfa de mâine pot fi citite în link-ul de mai jos. În cadrul variantei alfa, jucătorii pot încerca modurile Conquest sau Grand Operation Fall of Norway.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button