MORE

Battlefield 5 s-ar putea petrece in primul razboi mondial

Battlefield a stat in ultimi ani cat mai departe de radacinile care au consacrat seria, de la primele razboaie mondiale, locatia titlurile BF a fost mutata fie in prezent, fie in viitor, in functie de ceea ce spunea focus group-ul. Totusi, o revenire la forma parea imposibila. Pana recent cand un retailer elvetian a publicat, din greseala banuim, cateva informatii despre Battlefield 5, acestea relevand ca urmatorul joc are loc in timpul primului razboi mondial. Battlefield 5

World of Games, este responsabil pentru leak, retailer-ul publicand luna in care jocul urmeaza sa apara, adica octombrie si faptul ca actiunea jocului se petrece in primul razboi mondial. Lucru indicat chiar de World of Games, acestia redactand in descrierea jocului „Mehrspieler Taktik Shooter im 1. Weltkrieg,”, care tradus inseamna ” Joc tactic multiplayer care are loc in primul razboi moindial”. 

Din nefericire nu se stie daca este vorba de o greseala din partea retailer-ului sau o scurgere de informatii, un lucru fiind cert… pagina in sine nu mai exista, fiind stearsa la scurt timp. Totusi, imaginea si arhiva au ramas din fericire. Cu toate astea, Dice nu au confirmat sau infirmat nimic cu privire la un nou joc. Dar, daca istoria ne-a invatat ceva, astfel de leak-uri au mai avut loc in trecut si s-au adeverit, asa ca o raza de speranta exista. Pe langa asta exista si o serie de zvonuri cum ca seria CoD s-ar putea intoarce anul acesta si ea la radacini.

Avand in vedere faptul ca in trecut am primit si un nume pentru un proiect viitor Dice, numit Battlefield 5: Armageddon, listat pe IMDB, postare care pare sa se fi evaporat si ea intre timp. Sa se desfasoare in Japonia Battlefield 5? Posibil! Promitem sa revenim cu detalii in curand.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close