GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Battlefield 5 a fost lansat pe Origin Access și tot nu are Ray Tracing

Cei care ardeau de nerăbdare să încerce Ray Tracing în Battlefield 5 de îndată ce și-a făcut apariția pe Origin Access vor trebui să își mai pună pofta în cui pentru o vreme.

Electronic Arts oferă de ieri abonaților serviciului posibilitatea de a butona Battlefield 5, însă jocul tot nu include opțiunea de activare a funcțiilor de Ray Tracing promise de câteva luni bune. Acestea tot și-ar putea face apariția în ziua lansării printr-un update, dar sunt șanse că vor fi neutilizabile chiar și atunci.

Cerințele de sistem ale jocului specifică destul de clar că este nevoie de o variantă de Windows 10 pe care poate că încă nu o are toată lumea. Varianta 1809, update-ul de toamnă pe care Microsoft l-a lansat acum o lună, iar apoi l-a retras, lăsând mulți oameni încă fără acest update. În absența acestei ediții, nu există încă suport pentru DXR în DirectX, iar jocul cam are nevoie de această componentă pentru a se putea folosi de hardware-ul RTX așa cum trebuie.

DICE încă mai are la dispoziție o săptămână și jumătate să pună la punct suportul pentru Ray Tracing, până ce va fi lansat jocul. Dacă nu, atunci va sosi pe parcurs, oricând va decide Microsoft să relanseze noua ediție a lui Windows 10.

Într-un fel, se repetă minunățiile de la Battlefield 4, jocul care trebuia să arate cât de frumos și cât de minunat putea fi Mantle, dar din cauza diverselor probleme de ordin tehnic ale jocului a tot fost întârziat până ce nu i-a mai păsat cumva de el. Dar cel puțin am rămas cu Vulkan.

[DSO Gaming]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. bugfield intai trebuie sa rezolve problemele cu bugurile si fluiditatea pe dx12. apoi ray kur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button