GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Battlefield 5 a fost amânat

Electronic Arts anunță ceva care ar putea să îi dezamăgească pe cei care se așteptau să joace Battlefield 5 cu o săptămână înainte de Red Dead Redemption 2. FPS-ul a fost amânat cu o lună de zile, fiind disponibil pe 20 noiembrie în loc de 19 octombrie.

Acest anunț a dus la o scădere a prețului acțiunilor companiei pe piața bursieră, dar EA susține că era o măsură necesară pentru a putea fi implementate câteva schimbări în joc. Acestea sunt bazate pe feedback-ul primit în cadrul testului Alpha de săptămânile trecute, și vor fi vizibile în Beta testul deschis publicului larg care va începe în ziua de 6 septembrie.

Schimbările se leagă de modul în care personajele se mișcă, vizibilitatea jucătorilor și pasul la care se desfășoară acțiunea. În nici un moment nu a fost pomenită posibilitatea că lansarea oricărui joc în proximitatea lui Red Dead Redemption 2 este o idee care va avea rezultate catastrofale. Dar judecând după cum luna octombrie a fost evacuată aproape în totalitate, pare cam clar că lumea nu vrea să stea aproape de ceea ce va fi cu siguranță un joc masiv.

Singura excepție este Ubisoft cu noul Assassin’s Creed, care a decis să rămână în octombrie, sperând că o lansare la începutul lunii îi va da timp suficient cât să nu fie zdrobit cu totul de un joc pe care toată lumea deja îl numește cel mai bine vândut al întregului an… asta deși mai avem în noiembrie un Call of Duty, un Fallout și acum un Battlefield 5.

Totuși, dacă varianta finală a jocului chiar va fi mai bună, atunci această amânare cu siguranță va fi apreciată de fani. Cu siguranță multă lume ține minte dezastrul care a fost Battlefield 4 și nu există vreo dorință ca așa ceva să se repete.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button