MORE

Battlefield 4 gratuit pe Origin pana pe 14 August

Battlefield 4, gratuit pe Origin! Mai trebuie sa mai adaugam ceva ?! Serios! Chiar trebuie? Ok… nu e totalmente gratuit, ci exista o perioada in care este gratuit si poti sa il incerci. Adica pana pe 14 August.

Conceptul celor de la EA, Game Time, se pare ca da roade. Nu numai ca au pus la dispozitia gamerilor ceva jocuri bune, dar ne-au lasat sa incercam TitanFall si acum Battlefield 4. Asta inseamna ca te poti distra pana pe 14, daca nu ai cumparat jocul, mai ales ca ai la dispozitie tot ceea ce iti ofera acesta, inclusiv DLC-urile si toate armele.

Atentie, acest joc nu intra in programul „On the House”, precum Wing Commander, Battlefield 3 sau Peggle, dupa data de 14 fiind necesar sa cumperi jocul pentru a accesa continutul. Cu toate astea, este o initiativa buna din partea celor de la EA, mai ales ca de la aparitia lui Origin, pana acum, a fost vazut ca un sistem de DRM beteag si prost implementat (nu spunem ca aceste lucruri nu s-au schimbat), totusi, putina publicitate pozitiva nu strica. Acum daca si Ubisoft ar face ceva similar cu Uplay si  imbunatatesc calitatea serviciilor, poate nu am mai arunca cu rosii in ei ori de cate ori apare un titlu nou.

Pentru cei interesati, jocul se poate descarca de AICI

Tags

Related Articles

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close