PC&Consoles

Battlefield 4: Dragon’s Teeth este gratuit!

Un nou joc Battlefield va fi dezvaluit la sfarsitul acestei saptamani, asa ca Electronic Arts pregateste ceva pentru fanii seriei, in special pentru cei ai lui Battlefield 4.

De acum si pana pe 10 mai poti juca, gratuit, Battlefield 4: Dragon’s Teeth. In sensul ca poti juca gratuit DLC-ul Dragon’s Teeth, daca ai deja Battlefield 4 cumparat. Continutul aditional disponibil gratuit include lucruri precum un nou mod de joc numit Chain Link, arsenal extins, cateva harti cu tematica urbana si un vehicul autonom.

De ce nu a decis Electronic Arts sa ofere tot jocul gratuit pentru aceasta perioada nu este cunoscut, dar ar putea incerca astfel sa convinga oamenii sa cumperi DLC-ul aratand cat de mult te poti distra cu el. Probabil asta, pentru ca aceasta initiativa se va extinde in urmatoarele luni cu alte pachete de continut descarcabil ale jocurilor Battlefield 4 si Battlefield Hardline.

Asa ca daca aveti Battlefield 4 zacand pe undeva pe Origin, puteti intra acum in el pentru a juca si continutul adus de Dragon’s Teeth. Altfel, stati pe margine si asteptati anuntul lui Battlefield 5.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button