GamingPC&Consoles

DICE anunță că Battlefield 2042 va primi un update major

Autor: Matei Pană

DICE au dezvăluit că au în plan o actualizare masivă pentru Battlefield 2042, care va fi lansată săptămâna viitoare. Update-ul 4.0 va include peste 400 de bug fixes și îmbunătățiri generale, conform lui Kevin Johnson, community manager la EA DICE.

Înainte de publicarea patch notes-urilor de săptămâna viitoare, Johnson a dezvăluit câteva update-uri, dintre cele mai importante: Specialiștii Rao și Paik vor avea trait-uri actualizate, iar centura de grenade a lui Sundance va primi niște remedieri pentru a se descurca mai bine în close range. De asemenea, badge-urile vor fi mai ușor de obținut în moduri de joc cum ar fi Rush, iar XP-ul pentru acțiuni de suport a fost modificat pentru a încuraja munca de echipă.

DICE au spus luna trecută că update-ul din aprilie va include voice chat, lucru care mă mir că nu exista de la bun început. De asemenea, într-o postare recentă, DICE explică modul în care își vor schimba abordarea în ceea ce privește design-ul hărților, ca urmare a lansării dezamăgitoare a jocului. Și că tot veni vorba de asta, numărul de playeri online simultan din Battlefield 2042 a scăzut sub 1000 pentru prima dată pe 11 aprilie. Acestea fiind zise, sper că DICE vor reuși să își salveze jocul, pentru că din punctul meu de vedere, a avut și încă are mult potențial.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button