GamingRSS PaginaDeMedia

Battlefield 2042 pentru PC primește un trailer plin de NVIDIA DLSS, Reflex și Ray Tracing

Mai este puțin până când ne vom bucura de inovațiile noului Frostbite Engine, cel care ne va da posiblitatea să distrugem tot ce vedem în Battlefield 2042. Jocul se va lansa pe 19 noiembrie, însă EA deja le stârnește fanilor curiozitatea cu un trailer proaspăt, dedicat versiunii pentru PC.

Ce face din acest trailer pentru Battlefield 2042 PC ceva special? Păi, întregul conținut este înregistrat in-game, folosind performanțele grafice oferite de ray tracing și de suportul DLSS a celor de la NVIDIA. Totodată, Reflex optimizează latența sistemului pentru ca jucătorii să poată obține rezultate impresionante în modul multiplayer.

Astfel, dacă ai o placă video GeForce RTX, Battlefield 2042 va fi un adevărat festin vizual. Dar voi lăsa noul trailer să vorbească pentru EA și NVIDIA:

Battlefield 2042: Cerințe de sistem

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button