PC&Consoles

Battlefield 1 merge la 90p pe Playstation 4

Din categoria „Rezoluția este doar un număr”, Battlefield 1 doar ce a fost lansat și arată foarte bine, dar ocazional pare să aibă mici probleme pe Playstation 4.

Conform unor teste de performanță efectuate de canalul de youtube VG Tech, varianta de PS4 a lui Battlefield 1 tinde să ducă conceptul de rezoluție dinamică la extrem. În mod normal, jocul rulează la o rezoluție care variază între 1100×620 și 1807×1014 pentru a putea menține un număr de cadre suficient de mare cât să genereze o experiență fluidă.

ps4-bf12

Însă pe Playstation 4, noul joc Battlefield ocazional scade la rezoluția de 160×90. Desigur, rezoluția este doar un număr după cum ne tot amintește Ubisoft, însă aici este un număr al naibii de mic. Pentru ceva perspectivă, adaptorul grafic CGA introdus în anul 1981 de IBM era capabil să genereze imagini cu 16 culori pe o rezoluție de 160×100. De atunci, rezoluțiile au avut tendința să fie ceva mai mari de atât.

Motivul pentru această rezoluție minusculă pare a fi un bug, nu de alta, dar chiar ar fi ridicol ca jocul să necesite cu adevărat această rezoluție pe Playstation 4, când o placă video atât de umilă ca un GTX 750 poate rula jocul fără probleme în Full HD pe PC.

[Tweaktown]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

19 comentarii

  1. Wtf si 144p de pe youtube parca e mai normal decat acel ridicol de 160×90. Pana si un telefon din 2000 filmeaza 640×480 wtf??? Parca toate companiile mari scot jocuri din 2014 incoace pline de bug-uri…..glitch-uri vizuale sau chestii de genul :'(

    1. Vezi-ti prietene de bucile tale de pe wall, abtine-te sa comentezi asupra unui proces tehnologic care te depaseste, iti baga axa Ox in ochi si inca te intrebi care-i aia. Pare ca ai dubii care e „mai normal”, 144p sau 90p.

    2. Vlad Soare ma baiatule tu probabil esti homosexual daca te deranjeaza asa mult bucile de pe profilul meu :))) Abtine-te si tu sa mai deranjezi lumea cu comentarii inutile si care te fac de ras! Cumpara-ti PS4 si joaca BF1 sa vedem daca iti convine rezolutia asta imensa!!!
      Daca nu iti permiti taci dracu din gura……pentru ca pe mine ma deranjeaza, nu am dat bani degeaba pe un televizor 4K si sa vad un joc nou aparut mai pixelat decat Super Mario Bros…..

    3. e doar o cacata de optiune ca sa-ti faci jocu la rezolutia aia ce tot va cacati atat pe voi atat si incepeti sa va luati unu de altu pentru nimic? daca cei care detin jocu vor sa sa-l faca sa mearga si pe 160×90 dece doamne incepeti ? eu nu va inteleg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button