PC&Consoles

Battlefield 1 in detaliu

Battlefield 1 nu doar c-a avut parte de un trailer nou de gameplay, dar chiar a putut sa fie jucat la EA Play.

Noul trailer prezinta tot ceea ce v-ati astepta sa vedeti de la el: multe explozii, mult carnagiu, trenuri, avioane, motociclete, cai, zepeline si tot soiul de elemente care par a fi pre-randate.

Dar in mod miraculos, ce arata acel trailer nu era chiar atat de diferit de jocul efectiv. La EA Play, Battlefield 1 nu doar ca a putut sa fie jucat, dar Electronic Arts a transmis o sesiune de aproape o ora din multiplayer.

Battlefield 1 arata foarte atractiv cu 64 de jucatori alergand pe campul de batalie. Motorul suporta acum un sistem de vreme dinamic, mediul inconjurator este aproape in totalitate destructibil, pana si pamantul fiind deformat de explozii, iar partea cea mai atractiva legata de gameplay de pe aceasta harta este efectul pe care il poate avea un zepelin.

Aceasta aeronava masiva nu este doar un punct de spawn, ci o unealta de razboi complet controlabila de catre jucatori, una care poate fi distrusa. Iar atunci cand pica, meciul nu doar ca nu se termina, dar impactul zepelinului cu harta are potentialul de a schimba complet terenul de batalie, niveland case si lasand o epava inflacarata in urma.

Battlefield 1 va fi lansat in aceasta toamna, pe 21 octombrie.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button