GamingPC&ConsolesTech&IT

Battlefield 1 este acum foarte ieftin, iar DLC-ul este gratuit

Battlefield 5 stă să apară, dar pentru cei care vor să joace Battlefield 1 (adică cel anterior, nu primul) există acum o soluție foarte ieftină și foarte atractivă.

Jocul de bază este acum disponibil pe Origin la prețul de doar 5 euro. Și înainte să spuneți „Stai puțin, dau 5 euro pe joc, și după aia mă pun să plătesc prin nas și urechi pentru DLC-urile de care am nevoie ca să pot să joc pe toate hărțile populare”, DLC-ul e gratuit.

battlefield 1

Știu că imaginea de mai sus sugerează că este inclus doar jocul de bază…eh, este, dar în paralel există o altă promoție pentru DLC. Aveți timp până pe 18 septembrie, după ce cumpărați Battlefield 1 de pe Origin pentru a revendica, gratuit, cam tot restul jocului, care de altfel ar fi costat foarte, foarte mult. Promoția include:

  • Apocalypse
    In the Name of the Tsar
    Premium Pass
    Thou Shall Not Pass
    Turning Tides

După ce cumpărați jocul puteți apăsa butonul de „Get Free” din secțiunea de Extra Content a lui Battlefield 1.

battlefield 1Puteți apoi să vă distrați de zor, făcând surf pe câte un cal, sau alergând pe un zepelin, în timp ce folosiți un arsenal care poate că pare puțin mai avansat decât ar trebui să fie în primul război mondial. În cel mai rău caz, aveți parte de un benchmark grafic frumușel.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button