PC&Consoles

Battlefield 1 are un trailer de singleplayer

Campaniile de singleplayer ale jocurilor Battlefield au fost mai mereu slabe spre groaznice, ideea de-a îngrămădi o poveste în jocuri menite pentru ravagii în multiplayer adesea eșuând. Dar poate Battlefield 1 va devia de la standard stabilit cu Battlefield 3.

DICE și Electronic Arts au publicat primul trailer întreg de poveste al jocului. Acesta oferă mostre din experiența pe care o veți avea perindându-vă prin capitolele campaniei, care se întind prin mai multe câmpuri de bătălie.

Veți lupta în tranșeele Europei de Vest, în Marea nordului și prin deșertul Orientului Mijlociu, întruchipând diverse personaje pe tot parcursul campaniei.

N-ar trebui să vă așteptați la foarte mult realism sau o reconstruire fidelă a evenimentelor. La urma urmei, din câte ne-a demonstrat Beta Testul, caii sunt invulnerabil la gloanțe, armele automate erau la tot pasul și fiecare soldat era cumva echipat cu o parașută. De asemenea, Franța este DLC care nu va fi inclus cu jocul, dar cumva SUA va fi în Battlefield 1 din prima zi. Așa că autenticitatea a luat-o la sănătoasa de ceva vreme.

Dar măcar te vei putea lupta împotriva unui zepelin, ca în vremurile bune din Crimson Skies. Battlefield 1 va fi lansat în ziua de 21 octombrie.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button