PC&Consoles

Battlefield 1 are temporar un trial gratuit și unul pentru conținutul Premium

Beta testul lui Battlefield 1 de la sfârșitul anului trecut a reprezentat o ocazie grozavă pentru cei curioși să vadă în acțiune noul FPS făcut de DICE. Dar avea limitările sale, fiind disponibilă doar o singură hartă. Dacă tot vreți să vedeți și restul conținutului fără să plătiți, aveți acum această ocazie.

Electronic Arts oferă un nou trail gratuit, limitat la 10 ore, pentru Battlefield 1. Acesta poate fi descărcat acum de pe Origin și vă oferă acces la modul de multiplayer, alături de primele două povești de război din campania de singleplayer. De ce doar două? Pentru că probabil puteți termina campania de două sau trei ori în acele zece ore. De ce acum? Pentru că tot în această perioadă este disponibil și Battlefield 1 Premium Trial. Asta înseamnă că cei care dețin jocul capătă acces la hărțile de DLC lansate până acum, pentru o perioadă limitată. Vor mai fi astfel de oferte temporare pentru conținutul de DLC în luna august și în septembrie. Nu știu sigur dacă cele două promoții se cumulează, adică, dacă puteți juca DLC-ul cu trial-ul gratuit.

Important este că puteți să vă perindați prin multiplayer după bunul plac, făcând prăpăd tot ce vă stă în cale din propriul vostru zepelin, sau retrăind amintirile plăcute din Crimson Skies, atacând acel zepelin cu un avion.

În cazul în care Battlefield 1 nu vă este pe plac, mai găsiți variante trial pe Origin pentru jocurile: Titanfall, Titanfall 2, The Sims 4, Plants vs Zombies Garden Warfare 2, Dragon Age Inquisition, Star Wars Battlefront și Unravel.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button