PC&Consoles

Battlefield 1 ar putea avea un mod cu porumbei

Battlefield 1 este un joc foarte atipic pentru shooterele blockbuster ale momentului, petrecandu-se intr-o era foarte rar vizitata de acest gen. Iar asezarea se pare ca nu va fi singura chestie atipica.

Conform unor informatii care circula pe internet de ceva vreme, Battlefield 1 va include un mod de joc de-a dreptul bizar. Vedeti voi, pe vremuri exista conceptul de porumbel mesager, o unealta de comunicare „rapida” care era folosita pana si pe campul de batalie. Battlefield 1 va recunoaste prezenta porumbeilor in acest conflict nu doar prin inserarea unui container mic de mesaj in editia de colectie a jocului, dar si printr-un mod de joc mai aparte.

Ca o variatie a lui Capture the Flag va exista un mod de joc bazat pe porumbei. Ideea de baza este ca porumbelul trebuie capturat si tinut de o echipa pentru o anumita perioada de timp. Iar cand porumbelul este gata, va zbura catre baza corespunzatoare, transmitand mesajul sau si generand un punct de victorie pentru echipa care l-a trimis.

DICE si Electronic Arts inca nu au dezvaluit in mod oficial acest mod de joc, asa ca nu va pot spune clar daca va face parte din Battlefield 1 sau daca a fost taiat din joc inainte de finalizare. Pot insa sa va ofer o mostra de gameplay din el.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button