Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

BattleCry are probleme

/
/
/

In 2012, Bethesda a infiinat BattleCry studios, a carui prim proiect urma sa fie un joc numit tot BattleCry, care momentan pare sa aiba ceva probleme.

Conform unei declaratii oficiale din partea celor de la Bethesda, productia lui BattleCry este in acest moment pusa pe butuci. Au tot fost griji si discutii in cadrul companiei despre starea jocului, si daca indeplineste obiectivele pe care Bethesda le avea pentru proiect.

Aparent, aceste discutii nu au mers favorabil pentru BattleCry, deoarece acum sunt evaluate noi metode prin care jocul poate fi imbunatatit pentru a putea atinge standardele de calitate necesare. Pana atunci, studioul BattleCry se ocupa de alte proiecte.

Battlecry a fost dezvaluit anul trecut, si este, sau era, un joc la care controlai personaje cu armament si abilitati diferite, care se luptau cu sabii, arbalete si arcuri, in multiplayer, printr-o varianta alternativa a istoriei, in care praful de pusca nu s-a raspandit. Decoru a fost realizat de celebrul Viktor Antonov, responsabil pentru stilizarea grafica a lui Half-Life 2, si a lui Dishonored.

BattleCry – a nu fi confundat cu Battleborn , jocul foarte asemanator la idee si nume produs de studioul Gearbox – trebuia sa fie lansat anul acesta. De cand a fost anuntat, o sumedenie de alte titluri similare au fost dezvaluite, precum Battleborn, Overwatch si Paladins. Si ar mai fi, desigur, si Team Fortress 2.

[Eurogamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar