PC&Consoles

Battleborn se duce pe apa sâmbetei

Studioul Gearbox anunță că efortul său de-a resuscita jocul Battleborn și de a-l scoate din acel crater în formă de Overwatch a eșuat.

Deși jocul a devenit gratuit cu trei luni în urmă, chiar dacă varianta gratuită era numită Trial din motive de îngâmfare, numerele nu s-au îmbunătățit foarte mult, motiv pentru care dezvoltarea sa nu va mai continua.

Update-ul din această toamnă al jocului va fi ultimul pe care îl va primi vreodată, urmând ca jucătorii să mulțumească doar cu ceea va avea jocul de oferit. Serverele vor rămâne în funcțiune, așa că cei care încă îl mai joacă nu vor fi dați afară, dar nu prea se vor bucura de cine știe ce atenție.

Battleborn a fost lansat abia anul trecut, așa că nu eșecul său atât de rapid vine ca o lovitură grea pentru Gearbox. Studioul va migra acum către următorul mare joc, cel mai probabil un nou Borderlands.

Ca urmare a acestui mic dezastru, pare destul de clar de ce Bethesda a decis să oprească de mult timp dezvoltarea lui Battlecry. Au simțit Overwatch era pe cale să zdrobească totul, așa că l-au anulat înainte de lansare. Astfel, pe acest segment au mai rămas Paladins, Team Fortress 2 și câteva sute de alte jocuri de acest tip ce fac parte din zgomotul de fundal, la fel ca celelalte MOBA-uri care nu sunt League of Legends, DotA 2 sau Smite.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button