PC&Consoles

Battleborn devine gratuit

După un an de zile de strădanie, Gearbox a ajuns la concluzia că poate nu i-ar strica lui Battleborn ceva mai multă vizibilitate.

Ca urmare, studioul anunță că jocul are de acum înainte un trial gratuit. Deși „trial” probabil este puțin spus, pentru că aveți acces la toate modurile de joc și toate hărțile, limitări fiind impuse doar asupra numărului de eroi care sunt la dispoziție. Veți putea juca în pielea a 6 din cele 30 de personaje ale jocului, identitatea acestora schimbându-se de la o săptămâna la alta, la fel ca la League of Legends.

Pentru ca jucătorii noi să nu fie complet zdrobiți de veterani, sistemul de matchmaking va încerca să pună noii veniți în meciuri împotriva altor începători. Această măsură de protecție este îndepărtată atunci când atingeți rangul 20.

Tranziția către joc de tipul Free 2 Play va fi benefică pentru Battleborn, astfel cei care nu aveau interes în a-l cumpăra fiind acum capabil să îl încerce gratuit, până când strâng suficienți bani să facă ceea ce a făcut restul lumii, să cumpere Overwatch.

Asta sau să se apuce de Paladins. Deși, în apărarea lui Battleborn, jocul are câteva moduri de joc destul de interesante. Puteți descărca Battleborn de pe Steam, prin accesarea link-ului de mai jos.

[Steam]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button