MORE

Battleborn amanat pana pe 3 mai 2016

Battleborn pare un concept destul de indraznet, cel putin in ochii acestei redactii, dar si a unei maini de entuziasti care chiar indragesc genul MOba, dar care s-au saturat de aceasi formula standard. Astfel, titlul celor de la Gearbox pare sa fie un raspuns la aceasta lipsa de inovatie in acest gen de joc.

Din pacate s-ar putea sa mai asteptam putin pana cand Take Two si GearBox vor lansa acest joc, data initiala de 9 februarie fiind inlocuita, conform ultimului raport financiar Take Two, cu data de 3 mai 2016.

Un zvon in piata spune ca miscarea facuta de distribuitor are mai multa legatura cu lipsa de succes cu care s-a confruntat Evolve si mai putina legatura cu stadiul in care se afla jocul, existand o teorie care afirma ca Take Two si-a pierdut increderea in astfel de jocuri si nu este inca pregatita sa mai isi asume inca un risc cu Battleborn.

Dovada ca anumite modificari se vor efectua. Care anume? Inca nu stim, cert este ca MOBA-ul hibrid al celor de la Gearbox va avea o campanie, multiplayer cu 25 de personaje din care sa alegi si anul viitor poti incerca titlul pe Playstation 4 cand open beta-ul va fi disponibil.

Pe de alta parte, este foarte posibil ca schimbarea sa aiba ceva in comun cu faptul ca in luna februarie se lanseasza destul de multe francize cunoscute precum: Mirror’s Edge: Catalyst sau Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

[Battleborn]

Articole asemanatoare

Back to top button