GamingPC&ConsolesTech&IT

Battle Royale irl cu 100 persoane pe o insulă privată

Inspirat de succesul jocurilor precum PUBG, Fortnite și Apex Legends, o persoană foarte bogată caută să cumpere o insulă și să aducă 100 de oameni pe ea pentru un joc real de battle royale.

IGN a văzut un anunț pe piața de lux Hush Hush de la o persoană anonimă care încearcă să angajeze pe cineva pentru a crea o arenă pentru un joc de battle royale de 100 de persoane.

Concurenții vor concura cu pistoale Airsoft, iar focurile vor fi detectate de armura sensibilă la atingere. Conform planului actual, concursul va avea loc 12 ore pe zi, timp de trei zile, până când rămâne o singură persoană. Concurenții pot face tabăra pe timp de noapte, în timp ce alimentele, echipamentele de camping și tot echipamentul vor fi oferite concurenților.

Concursul fără titlu se află încă în faza incipientă a planificării, astfel că nu există încă niciun cuvânt în legătură cu modul de înscriere sau alte elemente-cheie, cum ar fi ce insulă va fi utilizată sau detalii privind măsurile de siguranță și regulile care trebuie puse în aplicare. Indiferent de situație, persoana care va fi angajată pe post de gamemaker va primi £ 1,500 / zi timp de șase săptămâni pentru a crea evenimentul. Iar ultima persoană care va rămâne în picioare va pleca acasă cu 100.000 de lire.

Fondatorul Hush Hush, Aaron Harpin, a declarat:

Jocurile battle royale au devenit incredibil de populare în ultimii ani, iar clientul nostru este un mare fan care dorește să transforme jocul în realitate în cel mai sigur mod posibil. Dacă campionatul este un succes în acest an, este ceva ce el și-ar să facă transforme într-un eveniment anual care să avanseze, ceea ce este foarte interesant!

IGN raportează că sponsorul evenimentului este un milionar anonim; identitatea sa este necunoscută.

Sursa, via

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button