PC&Consoles

Battle.net schimba modul de autentificare

De cand exista servicii precum Steam sau Battle.net exista si oameni care vor incerca in numeroase feluri sa fure conturile utilizatorilor acelor servicii. Aceasta actiune a fost ingreunata in ultima vreme de factori suplimentare de autentificare, precum verificare cu un cod trimis pe mobil. Iar acum Blizzard anunta ca modifica modul in care aceasta componenta de securizare functioneaza.

Pe vremuri, sau cum este si acum pe Steam, atunci cand incerci sa intri pe un cont de Battle.net securizat, trebuie sa introduci un cod care iti va fi trimis pe telefon, daca accesezi serviciul dintr-o locatie inca neaprobata. Acest sistem tindea sa fie cam lent si poate nu tocmai pe cat de convenabil ar prefera utilizatorii, asa ca Blizzard il schimba.

De acum inainte, autentificatorul pentru mobil al Battle.net va necesita o singura actiune, cea de aprobare sau impiedicare a conexiunii. In loc sa introduci codul de acces, acesta va fi afisat atat pe PC, cat si pe mobil, permitand utilizatorului sa verifice ca este vorba de acelasi cod si sa aprobe accesul, sau sa il refuze in cazul in care telefonul incepe sa afiseze coduri despre care nu are habar. Astfel, autentificare se poate face simplu si direct.

Cei care se vor folosi de acest autentificator chiar vor fi recompensati cu un animal de companie Core Hound Pup in World of Warcraft.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button