MORE

Battle.net primeste voice chat

O functie care pana acum nu prea era prezenta in jocurile Blizzard era cea de comunicare vocala. Pentru voice chat, trebuia sa apelezi la alte solutii, ca Skype sau urlatul pe fereastra la vecinul de la etajul 3. Dar din cauza lui Overwatch, Blizzard a decis ca a venit timpul pentru o schimbare.

Compania a decis sa implementeze functia de voice chat prin clientul de Battle.net, ca parte din beta testul iminent al lui Overwatch. De ce a asteptat compania atat de mult, considerand ca ar fi avut deja cateva jocuri cu aspecte cooperative care puteai beneficia de asta? Pentru ca la marea majoritatea dintre ele mereu aveai o mana libera pentru tastare, World of Warcraft avand gameplay doar la nivel teoretic, Diablo 3 fiind jucabil cu o scobitoare infipta in mouse, iar Starcraft 2 fiind jocul la care daca ai timp sa tastezi inseamna ca ai murit de mult.

Overwatch este un FPS bazat pe echipe, ce necesita comunicare rapida si eficienta. Ca urmare, va primi functia de voice chat inainte de toate. Blizzard a mai mentionat ca abilitatea de a urla intr-un microfon nu va putea fi abuzata de indata in fiecare alt joc. Vor determina mai tarziu in care alt titlu aceasta functie ar putea fi implementata.

Beta testul lui Overwatch va incepe in Europa in ziua de 27 octombrie.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button