Gaming

Battle.net interzis în Crimeea!

Dacă nu ați urmărit în ultimul an știrile internaționale, atunci aflați că Rusia a încercat și a reușit să anexeze peninsula Crimeea. Si ca sanctiune, zona Crimeea, aflată acum la rusi, nu mai poate accesa Battle.net

Nu este vorba doar despre site, ci despre tot ce înseamnă Battle.net. Asta include chat, aplicații cum ar fi casa de licitații World of Warcraft pentru mobile și de fapt niciun joc Blizzard. Toate, de la Diablo 3 la Starcraft 2, World of Warcraft, Hearthstone, varianta beta a lui Overwatch, sunt în acest moment inaccesibile din Crimeea.

Blizzard nu este singura companie care și-a retras suportul pentru serviciile sale din regiune, majoritatea companiilor au făcut asta, conformându-se solicitarilor SUA și UE de-a impune sancțiuni Rusiei. Asta mai include si alte lucruri „minore” precum Valve și fiecare joc de pe Steam, Apple, Paypal, și ceva oarecum important, adica Google. Corect, nici Google nu mai funcționează, așa că cei care au fost prinși pe nepregătite, nici măcar nu pot căuta pe Google să afle… de ce nu merge Google. Nici Bing probabil nu va funcționa.

Interdicția nu are în acest moment o dată la care se va încheia, din moment ce conflictul din regiune nu prea dă semne ca s-ar calma în viitorul apropiat. Desi, dacă vizitați în viitorul apropiat Crimeea, probabil veți avea alte griji mai mari decât daca veti putea juca Diablo 3.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button