PC&Consoles

Battle.net adaugă noi funcții de socializare

În cazul în care credeați că ce îi lipsește lui Battle.net tare mult era posibilitatea de-a conversa cu grupuri de oameni și de-a forma comunități direct din aplicație, dorința voastră este acum îndeplinită, cel puțin în varianta beta a utilitarului.

Aplicația de desktop va căpăta în următorul update un tab nou în care veți găsi o sumedenie de opțiuni de socializare. Veți putea crea grupuri, fiecare cu propriile canale de comunicare pentru text și probabil în curând pentru voce.

Simplu spus, Blizzard vrea să transforme aplicația în Discord din motive ce țin de faptul că tare vrea ca lumea să depindă în mare parte doar de ecosistemul lor, fără să apeleze la soluții terțe. De ce? Poate că vă întrebați de ce ar vrea să facă cineva asta, din moment ce pare de parcă ar face muncă inutilă pentru ceva de care lumea tot nu se va folosi. Ca orice companie care tinde să facă asta, este vorba de branding. Asta sau sinergie, unul din acele cuvinte care să descrie mai bine controlul pe care îl poate exercita asupra comunității.

Dacă nu vreți să folosiți varianta beta pentru a testa noile funcții va trebui să așteptați câteva o perioadă încă nedefinită de timp, posibil câteva săptămâni, până ce va fi gata. Dacă nu aveți răbdare, puteți găsi opțiunea de a trece la această versiune în panoul de setări al aplicației Battle.net.

[Gamasutra]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button