GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Battle for Azeroth atinge cote maxime de vânzări pentru World of Warcraft

World of Warcraft e mort, nu? Greșit, ținând cont că ultimul expansion al jocului, Battle for Azeroth, s-a dovedit a fi cel mai popular expansion al jocului până în prezent, vânzând peste 3,4 milioane de exemplare în prima zi, depășind vânzările inițiale ale tuturor pachetelor de conținut anterioare.

Într-un comunicat de presă, Blizzard a afirmat că acesta este doar începutul, deoarece o mulțime de conținut nou va fi lansat în World of Warcraft în următoarele luni, inclusiv Warfronts, care va fi o bătălie de coop pentru Stormgarde în Arathi Highlands. Pe 4 septembrie, expansion-ul va primi de asemenea primul său raid, Uldir, precum și primul sezon de PvP.

Battle for Azeroth vine după succesul expansion-ului Legion al jocului, care a adus în joc un număr mare de jucători atât vechi cât și noi, revitalizând cel mai popular MMO din lume. Battle for Azeroth se bazează pe acest succes prin aducerea înapoi a războiului dintre facțiuni, concentrându-se totodată asupra unor zone cu rădăcini adânci în lore-ul seriei, care datează încă de pe vremea evenimentelor seriei originale de jocuri Warcraft, când franciza era compusă doar din titluri de strategie în timp real.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button