Telefoane

BatteryBox – bateria minune

Cred ca multa lume isi uraste bateria telefonului sau a laptopului. Are prostul obicei sa te lase cand iti este lumea mai draga, dar mai ales, cand ai nevoie sa trimiti acel ultim mail important sau sa dai acel telefon critic.

O noua baterie portabila promite sa poata incarca opt iPhone-uri simultan, sau, sa iti tina MacBook-ul in viata timp de 12 ore. Toate astea pe o perioada de cinci ani, bateria promitand sa nu isi pierda din capacitatea de stocare in toti acesti anisori. Secretul este un sistem de management al energiei numit BatteryOS, care monitorizeaza ceea ce se intampla in interiorul bateriei Lithium-Ion, gasita in mai toate dispozitivele, optimizand parametrii de functionare. Practic, bateria externa preia 96% din consumul telefonului, tabletei sau laptopului. Chiar si dupa 3000 de incarcari continua sa-si faca treaba, lucru datorat sistemului de operare al BatteryBox-ului. Toate astea vin la un pret de 139 de dolari. Este cea mai buna solutie de pana acum de a tine incarcate dispozitivele mobile, este compacta, dar mai ales, mareste durata de utilizare a dispozitivelor tale.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button