Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Batman vandut la pachet cu el… insusi

/
/
/

De cand Batman Arkham Knight a revenit la vanzare pe PC, n-a avut tocmai cea mai grozava receptie, iar asta este foarte evident pe pagina oficiala de Steam a jocului. Asa ca Warner Bros a gasit o solutie! Una foarte amuzanta.

Practic, a gasit doua solutii. Prima a fost cea de a relista fiecare recenzie a jocului ca fiind una a variantei de pre-lansare… desi Batman Arkham Knight era lansat si nu tocmai jucabil pentru multi dintre cei care au scris acele recenzii. Dar solutia cea noua este si mai hazlie, au scos jocul la vanzare, din nou sub forma unui pachet care contine un singur lucru, Batman Arkham Knight.

Cum difera asta fata de vanzarea sa directa? In cateva moduri. Primul este ca nu mai apar nici un fel de recenzii la produs, fiind vorba de un pachet… desi este unul care contine un singur joc.

Al doilea mod, unul in egala masura de hilar, este listarea jocului de baza la pretul de 90 de euro. Asta ar da impresia ca ar fi vorba cumva de varianta completa a lui Batman Arkham Knight, cu toate pachetele de continut, iar sub forma acestui pachet, totul ar fi oferit la numai 50 de euro. Doar ca pachetul nu contine DLC-urile, contine doar jocul si cateva lucruri cosmetice care nu costa 90 de euro.

Comedia nu pare sa inceteze in cazul lui Batman Arkham Knight.

[SteamDB]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar