MORE

Batman revine, dezastrul continua.

Batman Arkham Knight a primit un ultim patch si a fost scos din nou la vanzare, dar nu pare sa se fi descotorosit de toate problemele sale.

Jucatorii inca mai raporteaza probleme de performanta, de stabilitatea, iar Warner Bros chiar recomanda ca pe Windows 10 sa aveti 12GB de RAM pentru a juca Batman Arkham Knight fara sacadarea incarcarii de resurse.

Nu numai asta, dar momentan jocul are mai bine de 10 mii de recenzii negative, un semn ca evident nu a fost tocmai functional pentru toata lumea. Sunt, din fericire, si 8 mii de oameni care n-au avut probleme severe cu jocul, asa ca probabil ei nu se vor folosi de masura pusa in efect de Warner acum cateva zile.

Batman Arkham Knight poate fi returnat pe Steam, indiferent cat timp a fost jucat sau cand a fost cumparat. Valve si Warner vor lasa aceasta functie activa pana la sfarsitul anului. Nu conteaza daca ati terminat jocul, nu conteaza daca l-ati cumparat inca din vara, il puteti returna, cu tot cu Season Pass.

Aceasta decizie este socanta, deoarece Warner in esenta spune „Nu ne pasa daca pierdem cateva zeci de milioane de dolari returnand jocul, atat timp cat clientul este multumit, sau macar ne recladim reputatia”.

Este putin cam neclar daca asta se aplica si celor care vor cumpara jocul pana la sfarsitul anului. Pentru ca daca se aplica si pentru ei, atunci deschide usa larg pentru abuz. Jocul ar putea fi cumparat, jucat si terminat (daca nu apar probleme de ordin tehnic), iar apoi poate fi returnat.

Compania inca mai promite ca va repara Batman Arkham Knight, desi in acest moment nu prea este clar cand s-ar putea intampla asta. In ultimele luni, Rocksteady, Iron Galaxy si chiar Nvidia au incercat sa repare jocul, dar evident fara rezultatul scontat.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button