PC&Consoles

Batman în sine anunță că nu vor mai fi jocuri din seria Arkham

Jocurile Arkham au fost lăudate foarte mult pentru că au fost printre singurele cu super-eroi care să nu fie complet groaznice. Unele dintre ele au fost chiar grozave. Iar conform lui Kevin Conroy, vocea lui Batman de aproape 25 de ani, au generat miliarde de dolari.

Tot conform lui Kevin Conroy, nu vor mai fi făcute alte jocuri din această serie. Actorul a dat această declarație în cadrul evenimentului Wizard World Comic Con din Nashville, la sfârșitul săptămânii trecute.


Anunțul ar avea sens dacă vă gândiți logic la progresia seriei, Rocksteady încheindu-și munca la franciză cu Arkham Knight. Dar având în vedere că nu era singura companie care lucra la serie, Warner Bros Montreal dezvoltând Batman Arkham Origins, nu ar fi fost tocmai imposibilă găsirea încă unui loc din istoria liliacului în care poate fi îngrămădit un joc Arkham.

La urma urmei, considerând ce tot face în ultima vreme Warner cu proprietatea Lord of the Rings, nu e de parcă ar avea mari probleme cu uzarea seriei până când toată lumea în mod activ urăște fiecare decizie luată de marele publisher. Ar fi chiar mai simplu, din moment ce Warner deține în totalitate Batman, iar un film nou bazat pe acest personaj este pe drum. Asta sau Warner Bros nu mai vrea să îl angajeze pe Kevin Conroy, așa că nu i-au zis nimic despre viitoarele proiecte.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button