MORE

Batman devine joc de aventura

Batman, cavalerul intunecat al orasului Gotham, revine pe ecranele voastre, dar nu sub forma unui nou joc de actiune marca Rocksteady sau produs direct de un studiou din proprietatea Warner Bros, ci ca un joc de aventura marca Telltale.

Jocul de aventura Batman va fi disponibil de anul viitor pentru PC, console si mobile, oferindu-va posibilitatea de-a face cu celebrul liliac ceva ce nu prea ati putut face vreodata in nici un joc in care si-a facut aparitia, sa vorbesti in mod activ cu alte personaje.

Detalii efective nu sunt acum disponibile despre joc, doar ca vei lua rolul lui Batman si ca te vei confrunta cu dificultatile vietii sale duale, de a fi atat Bruce Wayne, cat si un nebun imbracat ciudat care cutreiera orasul noaptea luand la bataie criminali imbracati cel putin la fel de bizar ca el.

Telltale are oportunitatea de-a explora o latura aproape complet neatinsa de jocuri, cea de a explora Gotham si atunci cand nu trebuie sa rupi in bataie fiecare personaj pe care il vezi. Personal, tare sper ca vocea lui Batman sa fie redata din nou de Kevin Conroy.

Avand in vedere ca anul viitor vom avea partea si de un film cu Superman si Batman, plus Aquaman si Wonder Woman, ar fi sanse ca parteneriatul acesta dintre Warner si Telltale sa continue, acoperind poate mai multe personaje. Ceva similar s-a intamplat cu seria de jocuri Lego, si a mers foarte bine.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button