GamingPC&ConsolesTech&IT

Batman: Arkham Legacy ar fi pe drum

Tot apar zvonuri despre un nou joc Batman

Chiar dacă povestea lui Batman s-a încheiat, conform celor de al studioul Rocksteady, Warner nu prea vrea să renunțe deocamdată la el. Așa că de câteva săptămâni își tot fac apariția zvonuri despre existența unui nou joc din seria Batman Arkham, ce ar fi în dezvoltare la Warner Bros. Montreal.

Jocul, conform celui mai recent zvon, s-ar numi Batman: Arkham Legacy, și ar extinde numărul de personaje jucabile. Seria nu este străină conceptului de a putea juca în rolul altor personaje decât Batman, dar de această dată ar fi extins la familia extinsă a eroului.

Familia cu pricina include diverșii aghiotanți și prieteni pe care i-a tot avut Batman pe parcursul veacului, ce au luptat alături de el împotriva crimei prin Gotham. Nu sunt alte detalii disponibile despre joc în acest moment. Nici nu este clar dacă există cu adevărat, dar informația ar veni de la o persoană responsabilă pentru numeroase alte leak-uri ce s-au adeverit în trecut.

Vat rebui să așteptăm și să vedem dacă Warner vrea să îl scoată de la pensie pe Batman. Acel eveniment numit The Game Awards, din luna decembrie, probabil va fi un bun prilej pentru anunțarea sa.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button