PC&Consoles

Batman Arkham Asylum si Arkham City au fost refacute in Unreal 4

Zvonurile unei variante reconstruite a primelor doua jocuri Batman au fost confirmate si nu este vorba doar de texturi mai bune si suport pentru rezolutii mai mari, ci reimplementari complete ale celor doua titluri folosind tehnologie noua.

Batman Arkham Asylum si Batman Arkham City au fost reconstruite de Warner Bros si studioul Virtuos folosind motorul Unreal 4, sub forma colectiei Batman: Return to Arkham. Asta inseamna ca totul a fost actualizat. Efecte, modele, texturi, lumina, umbre, fiecare element grafic al jocului beneficiaza acum de progresul tehnologic din ultimii 8 ani.

Jocurile sunt livrate cu fiecare pachet de continut pe care l-au avut vreodata, la un singur loc. Cat de nefericit pentru o mare parte din noi ca aceasta colectie a fost anuntata momentan numai pentru Playstation 4 si Xbox One. O editie de PC nu a fost dezvaluita, si avand in vedere ca este vorba de Warner Bros, sunt sanse bune sa nu existe o varianta de PC pentru Batman: Return to Arkham. La urma urmei, Warner refuza acum sa lanseze si DLC-ul lui Mortal Kombat X, in esenta terminand suportul pentru joc atunci cand parea de parca urma sa fie reparat.

Colectie va fi lansata in ziua de 2 iulie.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button