Gaming

Batman Arkham Knight revine în octombrie

Odiseea lui Batman Arkham Knight este pe cale să se sfârșească, iar cei care nu au reușit să cumpere jocul pe PC atunci când a fost lansat vor putea să vadă în sfârșit despre ce era vorba.

Warner Bros anunță că patch-ul final, cel care va rezolva suficient de multe probleme încât să permită relansarea lui Batman Arkham Knight pentru PC, va fi disponibil de la sfârșitul lunii octombrie.

Nu s-a oferit o listă detaliată a schimbărilor care vor fi implementate în joc, doar s-a spus că vă puteți aștepta la îmbunătățiri însemnate de performanță, comparativ cu varianta anterioară a lui Batman Arkham Knight. Detalii complete vor fi disponibile în apropierea relansării jocului.

Dacă ați reușit cumva să ratați toată drama, voi face un sumar.
Jocul a fost lansat pentru toate platformele în ziua de 23 iunie, regretabil, varianta de PC avea numeroase probleme de performanță și stabilitate. Situația era atât de gravă încât Warner Bros Interactive Entertainment a suspendat vânzarea jocului, urmând ca studioul Rocksteady, studioul Iron Galaxy (care s-a ocupat de realizarea portării) și Nvidia să lucreze la remedierea problemelor

Procesul de reparare a jocului se va încheia după patru luni de muncă, luna trecută fiind lansat un patch intermediar, care reușea să aducă îmbunătățiri pentru experiența de joc a unora, și provoca probleme pentru alții.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button