MORE

Batman Arkham Knight primeste un patch care il face functional

Vești bune pentru cei care aveau probleme cu Batman Arkham Knight, primul patch menit să remedieze problemele severe ale jocului a fost lansat, așa că dacă l-ați dezinstalat de nervi sau ciuda, acum este un moment bun pentru a-l incerca, fie si pentru prima oara, acest joc controversa.

Conform anunțului făcut de Warner Bros. Interactive Entertainment, acest patch reduce problemele de framerate balbait, îmbunătățește utilizarea memoriei video, sporește performanța pe toate plăcile video, adaugă o serie nouă de setări grafice, introduce suport pentru SLI și Crossfire, plus numeroase alte imbunatatiri. Spre exemplu, jocul nu se va mai bloca atât de des atunci când este rulat de pe un HDD, in trecut fiind necesar un SSD pentru a nu avea sacadari.

Până acum recepția acestui patch a fost mixtă. Unii jucători se bucură acum de o experiență in cadrul titlului mai bună în Batman Arkham Knight, în timp ce altora carora jocul le mergea binișor, s-au trezit cu probleme majore, ca de exemplu; imposibilitatea de a intra in joc.

Patch-ul acesta este doar unul interimar, fiind planuit un final patch, ca o remediere finala a problemelor pe care Batman Arkham Knight le are. Jocul nu este nici in momentul de fata disponibil pe Steam, existand zvonuri care atesta faptul ca acesta o sa revina dupa ce patch-ul final va fi lansat. Dar la miracole din punct de vedere al vanzarilor nu ne asteptam.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button