Gaming

Batman: Arkham Knight pentru PC ar putea fi relansat pe Steam in August!

Sunt sigur că deja nu mai este nici o surpriză faptul că Batman: Arkham Knight poate fi considerat cel mai prost triple A de PC al acestui an. O dezamăgire totala, datorată unei portări proaste și a lipsei de interes din partea dezvoltatorilor, care nu s-au asigurat de calitatea jocului pe toate platformele. Însă, recent, Warner Bros au anunțat că update-ul variantei de PC a lui Batman: Arkham Knight este planificat pentru luna august.Batman: Arkham Knight

Aceștia speră să rezolve cât mai multe probleme sesizate atât de catre fani, cât și de catre echipa internă, după care să poată pregăti relansarea jocului. Câteva email-uri scăpate pe internet acum câteva zile vorbeau despre o posibilă relansare în toamna lui 2015, însă nimic nu a fost confirmat până acum. Atât Warner Bros, cât și Rocksteady, împreună cu ceilalți parteneri, fac tot posibilul, din spusele lor, pentru a livra experiența perfectă a ultimului joc din seria Arkham și pe PC.

Momentan, echipa lucrează și testează noile build-uri, urmărind atent orice discuție despre bug-uri, glitch-uri și orice alte probleme care pot afecta aspectul sau experienta de joc. Deși nu se cunoaște o data de lansare exactă a noului patch, dezvoltatorii mulțumesc fanilor pentru răbdare și pentru feedback-ul consistent, oferit de la lansare până în prezent.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button