MORE

Batman Arkham Knight nu va primi suport pentru SLI/Crossfire

Ultimul joc despre peripetiile cavalerului intunecat nu a fost o experienta grozava pentru dezvoltatorii sai, cel putin nu in varianta de PC. Nu era suficienta prezenta continua a catorva probleme de performanta si stabilitate, dar acum vine vestea ca nici cei cu sisteme foarte puternice nu se vor putea bucura de potentialul or maxim.

Warner Bros anunta ca Batman Arkham Knight nu va primi suport pentru placi video multiple, fie in format SLI sau Crossfire. S-a ajuns la aceasta decizie deoarece sporul de performanta estimat pe care il putea oferi o configuratie cu doua adaptoare grafice era foarte mic si aducea un numar mare de alte probleme.

Riscul aparitiei de incompatibilitati noi, care ar fi dus la dificultati si mai mari pentru jucatorii care incearca sa se foloseasca de tot PC-ul lor, ar fi dat batai de cap prea mare. Compania isi cere iertare ca a dezamagit astfel pe cei care tot asteptau ca acest nou joc sa le valideze achizitia a doua placi video.

Priviti totusi partea buna. Astfel de incidente nefericite s-ar putea diminua pe viitor, atunci cand DirectX 12 si Vulkan devin mai populare, deoarece EMA nu este functioneaza dupa criterii la fel de stricte ca SLI sau Crossfire, si ar trebui sa ofere stabilitate mai buna.

[Steam]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close