MORE

Batman Arkham Knight in sfarsit revine

Veste buna pentru cei care inca mai asteapta sa joace Batman Arkham Knight, si nu au apelat inca la alte solutii, jocul va reveni la vanzare saptamana aceasta.

Warner Bros anunta ca in ziua de 28 octombrie jocul va primi un patch nou si va fi scos din nou la vanzare pe Steam. Acest ultim petic al jocului ar urma sa reparea cea mai mare parte din problemele ramase si ar trebui sa faca Batman Arkham Knight jucabil asa cum ar fi trebuit sa fie inca de la bun inceput. Desigur, nu a fost jucabil de la bun inceput, din moment ce Warner Bros nu a dat doi bani pe varianta de PC.

Alaturi de acel update care il va face jucabil, Batman Arkham Knight va atinge paritate de continut cu varianta de console. Asta inseamna ca vor fi integrate in joc provocari noi si fiecare bucata de DLC la care studioul Rocksteady lucra, in loc sa repare varianta de PC.

In DLC veti gasi atat elemete cosmetice, cum ar fi infatisari noi pentru Batman si familia sa, precum si lucruri mai substantiale, ca misiuni de poveste cu Batgirl, Robin, Nightwing si Harley Quinn. Desigur, pentru a juca acest DLC veti avea nevoie de un season pass, sau sa cumparati pachetele de continut.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button