Gaming

Batman: Arkham Knight a fost retras de la vanzare!

Controversele s-au tinut lant pentru Warner Bros. Interactive zilele astea, portarea pe PC a ultimului joc Batman fiind pe putin spus dezastruoasa. Astfel, WB a luat decizia suprema, declarand ca Arkham Knight a fost retras de la vanzare – pe pagina de Steam jocul nu mai poate fi acum achizitionat. Masura este temporara, pana cand portarea pe PC va fi reparata, dar raul a fost deja facut, pagina de Steam unde se afla jocul semanand mai degraba cu scena unei crime.

Jocul in acest moment are peste 8.815 review-uri negative, punandu-l pe acelasi loc cu Day One Garry’s Incident sau AC Unity-ul de anul trecut. Gamerii se plang de performante slabe, chiar si pe sisteme High End, jocul fiind pesemne optimizat cu toporul. Lucruri cu care Warner Brother Games se pare ca au rezonat, plecand urechea la comunitate si suspendand vanzarea jocului pana cand problemele se remediaza.

Este de laudat atitudinea, pana la urma acestia dorind sa „adreseze aceste probleme si sa multumeasca standardele de calitate ale companiei si ale clientilor”. Macar se intorc la masa de lucru si nu vand un produs defect, lucruri care in ultima vreme se pare ca au devenit obiceiuri in industrie. Faci o portare pe PC, merge ca o drujba veche, aplici patch-uri pe parcurs, mergi inainte cu vanzarea. Se pare ca nici politica de Steam Refund nu a scapat din vizorul declaratiei de retragere de pe Steam, acestia afirmand ca se pot executa returnari atat pe Steam cat si la retailer-ul local, fiind, cel putin in ultima vreme, prima companie care care face asta.

Articole asemanatoare

Back to top button