PC&Consoles

Batman Arkham HD Collection a fost zarit

Batman revine pe noua generatie de console in HD. Primele doua jocuri ale seriei Arkham vor fi portate pe noile console, cu grafica mai buna si optimizare pentru PS4 si Xbox One.

Dezvaluirea vine multumita catorva scurgeri de informatii, atat sub forma imaginii de mai sus, cat si a unei listari in PEGI a colectiei, sub numele Batman: Return to Arkham. Acea listare a fost indepartata, PEGI macar incercand sa nu dea in vileag toate planurile publisher-ilor din cand in cand.

Colectia va include Batman Arkham Asylum si Arkham City, cu tot DLC-ul si „componenta grafica actualizata”. Daca asta insemna doar ca jocurile vor functiona pe console in 1080p, atunci puteati la fel de bine sa fi luat de la bun inceput varianta de PC, pentru ca putea rula din prima zi la aceasta rezolutie. Dar cu putin noroc, inseamna ca au lucrat putin la grafica pentru a o face mai aratoasa. Poate au adaugat niste ocluziuni ambientale in Arkham Asylume sau au reimplementat PhysX sa mearga din software, din moment ce avem procesoare mai avansate ca cele din 2009… desi, multi n-au avut motiv sa le schimbe pe cele din 2009.

Din colectie nu fac parte Arkham Origins, fiind facut de un alt studiou decat Rocksteady si nu tocmai… stabil, sau Arkham Knight, pentru ca acesta este deja disponibil pe consolele din generatia curenta.

Colectia ar trebui sa fie lansata in ziua de 10 iunie, asa ca poate E3 ar fi un moment ideal pentru anuntul sau „surpriza”

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button