Filme

Filmul The Batman, regizat de Matt Reeves, va avea o continuare!

Something in the way, mmm

Cel mai iubit super-erou DC a primit tratamentul de care chiar avea nevoie. Varianta regizată de Matt Reeves îl pune pe Robert Pattinson în pielea lui Bruce Wayne/Batman, într-un Gotham City mai sumbru ca niciodată. Să nu mă înțelegeți greșit, Christian Bale, Nolan și Heath Ledger au făcut o treabă excepțională, dar The Batman din 2022 aduce parcă ceva deosebit. Este mai dark, mai gritty, mai thriller, seamănă mai degrabă cu Se7en al lui David Fincher și ne prezintă un Batman aflat la început de „carieră”, justițiarul ăla supărat pe viață pe care-l găsești în poveștile publicate sub imprintul DC Black Label.

Eh, ce-i drept, direcția aceasta nu a fost pe placul întregului fandom. Mulți s-au obișnuit cu un Batman mai alert, mai canonic, dar chiar și așa, Matt Reeves a ales niște actori talentați și niște vizionari într-ale cinematografiei, iar rezultatul a fost nonetheless deosebit de apreciat. A fost un succes, generând 760 de milioane de dolari în box office și a fost vizionat pe HBO Max, în prima săptămână de la apariție, de 4,1 milioane de conturi.

Reeves și Pattinson vor reveni pe platou, pentru că The Batman va avea un sequel, iar asta o spune Toby Emmerich de la Warner Bros. Motion Picture Group. Noul film a fost anunțat la CinemaCon, dar a lăsat pe dinafară multe alte detalii. Sunt sigur că misterul va fi elucidat în timp, dar mă declar foarte hyped în ceea ce privește întoarcerea acestui Batman sobru, sumbru și fan Nirvana. Până atunci, nu trebuie să uităm că HBO Max are în pregătire un serial spin-off cu Penguin, jucat de Colin Farrell.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button