MOREȘtiri IT

Bateria unui iPad a explodat într-un Apple Store

Magazinul Apple din Amsterdam a fost evacuat și închis temporar după ce o baterie iPad a explodat și a eliberat substanțe potențial nocive în aer.

După cum a raportat iCulture, angajații Apple au izolat iPad-ul și bateria perforată într-un container de nisip după ce a explodat. Din fericire, nu a existat foc sau fum sau răniri majore. Cu toate acestea, trei angajați care au prezentat probleme de respirație au avut nevoie de prim ajutor.

Datorită substanțelor chimice care ar fi putut fi eliberate în aer, magazinul a fost închis cât timp pompierii s-au ocupat de ventilarea spațiului și eliminarea vaporilor nocivi.

Deși nu este legat de explozia bateriei acestui iPad, de când compania a început programul de înlocuire a bateriilor din iPhone, au mai existat câteva incidente ca acesta în ultimele luni. Magazinele Apple atât din ​​Elveția, cât și din Spania au fost evacuate anul acesta după ce evenimente termice au avut loc din cauza bateriilor din iPhone-uri. Ca și în acest ultim incident, din fericire, respectivele evenimente nu s-au confruntat cu niciun fel de răni majore, deși unii angajați Apple au suportat arsuri minore.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button