MORE

Bateria de smartwatch cu durata de sase luni vine de la Swatch!

Una dintre probleme majore, pe care multi utilizatori o au in legatura cu aceasta generatie de smartwatch-uri, este durata bateriei. De la 11 ore, pana la maxim doua zile! Multi dintre posibilii useri sunt reticenti in achizitionarea unui ceas inteligent fix din acest motiv. Sigur, sunt populare si vin cu functii destul de utile pentru cei mai comozi dintre noi, dar nimeni nu vrea sa ajunga mai repede acasa… doar ca sa-si puna ceasul la incarcat. Aici intra in scena bateria de smartwatch cu durata de sase luni de la Swatch, care promite multe.

CEO-ul Swatch Group Nick Hayek a declarat ca lucreaza la o baterie ce dureaza sase luni, intr-un interviu acordat cotidianului elvetian Handelszeitung. Mai mult, nu numai ca a declarat ca urmeaza sa dezvolte bateria „minune”, ci si faptul ca Swatch urmeaza sa dezvolte propriul ceas inteligent, care cel mai probabil va fi disponibil in a doua jumatate a anului viitor. Ceas care evident, va avea bateria amintita mai sus.

Belenos si Penata sunt insarcinate cu dezvoltarea bateriei, Belenos fiind „bratul” Swatch care se ocupa cu cercetarea si dezvoltarea de noi tehnologii.

Hayek a mai declarat intr-un mod „arogant”, dar cat se poate de realist: „Cine aduce bateria [pentru ceasul inteligent] ce nu necesita schimbare sau incarcare timp de sase luni, va domina aceasta piata autoritar!”. Si… are dreptate! Cine aduce aceasta „inovatie”, are toate sansele sa-si darame competitia.

Articole asemanatoare

Back to top button