MORE

Parinte gasit nevinovat… dupa ce a confiscat telefonul copilului!

O vorba mioritica spune asa: „Bataia e rupta din rai”. Multi dintre noi am fost altoiti in tinerete de catre parinti pentru o boacana sau o nazdravanie. In America lucrurile nu mai stau asa, o palma putand bage intr-o institutie corectionala (a se citi puscarie) un parinte prea zelos. Din pacate pentru Ronald Jackson, un parinte din statul American Texas, in Dallas lucrurile nu stau chiar asa.

Acesta si-a pedepsit fiica, cum altcumva in aceasta era tehnologica, decat prin a confisca telefonul fiicei sale. De aici, au inceput problemele domnului Jackson. Divortat, acesta impartea custodia fiicei sale cu sotia, care, intre timp s-a recasatorit… cu un politist. Evident ca mama s-a sesizat, pentru ca odrasla a inceput sa planga ca nu mai are telefon, moment in care tatal s-a trezit anchetat pentru… furt!

Nu se stie cu exactitate daca telefonul era achizitionat sau nu de catre tata sau mama, sau poate chiar de tatal adoptiv, cert este ca asta s-a transformat intr-un circ mediatic, multe dintre site-ul uitand sa mentioneze si motivul pentru care a fost confiscat telefonul copilei. Care este acesta? Ei bine se pare ca tanara, impreuna cu alte cateva colege, faceau parte dintr-un grup care terorizau (bully) o alta colega de scoala. Un element important.

https://youtu.be/N0AvAkEyZJY

A trecut ceva timp, domnul Jackson a iesit din inchisoare, pe o cautiune de 1.500 de dolari, doar pentru a se gasi chemat intr-o instanta de judecata, pentru… furt. Evident ca acest gen de pedeapsa nu a fost considerata de statul Texas ceva exagerat, judecatoarea care a prezidat peste caz considerand ca parintele are dreptate, adaugand ca nu exista destule probe pentru a continua ancheta.

Un mod elegant de a spune: „Terminati cu prostiile”.

[ABC]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button