MORE

Parinte gasit nevinovat… dupa ce a confiscat telefonul copilului!

O vorba mioritica spune asa: „Bataia e rupta din rai”. Multi dintre noi am fost altoiti in tinerete de catre parinti pentru o boacana sau o nazdravanie. In America lucrurile nu mai stau asa, o palma putand bage intr-o institutie corectionala (a se citi puscarie) un parinte prea zelos. Din pacate pentru Ronald Jackson, un parinte din statul American Texas, in Dallas lucrurile nu stau chiar asa.

Acesta si-a pedepsit fiica, cum altcumva in aceasta era tehnologica, decat prin a confisca telefonul fiicei sale. De aici, au inceput problemele domnului Jackson. Divortat, acesta impartea custodia fiicei sale cu sotia, care, intre timp s-a recasatorit… cu un politist. Evident ca mama s-a sesizat, pentru ca odrasla a inceput sa planga ca nu mai are telefon, moment in care tatal s-a trezit anchetat pentru… furt!

Nu se stie cu exactitate daca telefonul era achizitionat sau nu de catre tata sau mama, sau poate chiar de tatal adoptiv, cert este ca asta s-a transformat intr-un circ mediatic, multe dintre site-ul uitand sa mentioneze si motivul pentru care a fost confiscat telefonul copilei. Care este acesta? Ei bine se pare ca tanara, impreuna cu alte cateva colege, faceau parte dintr-un grup care terorizau (bully) o alta colega de scoala. Un element important.

https://youtu.be/N0AvAkEyZJY

A trecut ceva timp, domnul Jackson a iesit din inchisoare, pe o cautiune de 1.500 de dolari, doar pentru a se gasi chemat intr-o instanta de judecata, pentru… furt. Evident ca acest gen de pedeapsa nu a fost considerata de statul Texas ceva exagerat, judecatoarea care a prezidat peste caz considerand ca parintele are dreptate, adaugand ca nu exista destule probe pentru a continua ancheta.

Un mod elegant de a spune: „Terminati cu prostiile”.

[ABC]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button