Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bard’s Tale IV, in plin proces de dezvoltare

/
/
/
/
image

Studioul inXile a anuntat ca lucreaza in prezent la o continuare a jocului sau din 1988, Bard’s Tale III: Thief of Fate. Noul Bard’s Tale a fost anuntat la sfarsitul saptamanii trecute la Pax, CEO-ul studioului, Brian Fargo, promitand mai multe detalii in viitorul apropiat.

Bard’s Tale IV se va desfasura in Skara Brae, ca si primul joc al seriei, iar luptele se vor desfasura dupa modelul turn-base, dar fiecare isi va juca randul in acelasi timp cu ceilalti jucatori, informeaza IGN, care l-a intervievat in exclusivitate pe Fargo. Seful inXile a declarat ca noul titlu este inspirat din Hearthstone si ca urmeaza sa fie postat pe Kickstarter. La inceputul lui decembrie 2014, inXile Entertainment (studioul din spatele unor titluri renumite precum Wasteland 2 sau Torment: Tides of Numenera) a anuntat ca a demarat un alt proiect pentru fanii genului RPG, insa abia acum Brian Fergo a vorbit oficial despre noul titlu.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar